Контакт податоци:

ИН2 дооел Скопје
Филип Втори Македонски бр.3
1000 Скопје, Македонија
тел:    +389 2 3217 332   
          +389 2 3217 341
факс: +389 2 3217 347
e-mail: in2@in2.mk
 
Деловниот простор е сместен во Деловно-трговскиот центар Соравиа, во најстрогиот центар на Скопје, во близина на Градски Трговски Центар.