Во изминатите години IN2 израсна во една од водечките софтверски компании во регионот, пред се благодарение на сознанието дека способни и стручни работници се нашиот најголем квалитет и предност пред останатите конкурентни. Доказ на обостраното задоволство е постојаниот раст, и многу малата флуктуација на бројот на вработени во IN2.

•  што бараме
•  што нудиме

Како да се вработите во IN2?

Едноставно, дајте ни до знаење дека постоите. Пријавете се и испратете ја целата потребна документација преку нашата апликација. За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на jobs@in2.mk. Следете што и како работиме, и бидете во контакт со нас.