За развој, имплементација и одржување на нашите производи, како и за реализација на нашите услуги, користиме технологии на познатите светски произведувачи: Microsoft, Oracle и Quest Software. Користењето на проверените информатички технологии на познатите светски произведувачи е гаранција за квалитет и сигурност на нашите производи и услуги. Со долгогодишна соработка со познатите светски произведувачи на софтвер, IN2 стекна статус на партнер.